Gastenboek

Beste gast,

Graag horen we je commentaar!

56 thoughts on “Gastenboek

 1. Beste Bert & Carine,

  Op weg naar huis waren we nog steeds vol verbazing van alles wat we er dit weekend beleefd hebben!! Kids vonden het geweldig… ze mochten er actief mee helpen met alles! Kalfjes met de papfles voederen, ezels kammen & voorzien van eten, koeien, geitjes, kippen, ganzen, konijntjes, schaapjes & de hond Sally zorgden ervoor dat onze Kids een zalig weekend hadden!! En zo ook voor ons!
  Over het ontvangst alle lof… ter plaatse de koelkast gevuld met enkele proevertjes van eigen makelij… voorzien van bed/bad & keukenlinnen! Alles is er!
  Op de laatste dag mijn man toch nog weten te overtuigen om zo ook een rondleiding te mogen meemaken over alles in & rond Catharinadal & zijn geschiedenis!! Want ook weer daar een top beleving! 150 soorten kazen, ijsjes, mosterd, honing, choco, yoghurt dit alles te verkrijgen in jullie mooie charmante familiale hoevewinkel! Knap werk!
  Bert & Carine jullie doen dit allemaal fantastisch… vol in vertrouwen, met liefde alles verzorgd & de verhalen van de familiegeschiedenis geboeid weten te vertellen!!
  En wij wij zijn blij dat we nu nog kunnen nagenieten met onze mosterd & kaas erbij van jullie eigen makelij!!
  Boerenleven… Er is heel wat te beleven!!

  Bedankt!!
  Rik Vic Clio Evy

 2. Beste Bert en Carine,
  Het was heerlijk vertoeven op de echte boerenbuiten, We hebben genoten van het goede weer, de fantastische omgeving en vooral het gulle onthaal; Het appartement was prima in orde en zeker de koelkast die gevuld was met veel lekkers van de boerderij. En niet te vergeten de lekkere trappist van Achel. De kaasmakerij was een voltreffer, de rondleiding, onder de deskundige leiding van Bert, en proevertjes konden ons zeker bekoren .
  Vooraleer huiswaarts te keren, hebben dus nog onze inkopen gedaan in de kaasmakerij.
  Hartelijk bedankt voor de goede zorgen en tot weersziens.

  Fam. De Jongh

 3. Puur genieten was het op de hoeve van Bert en Carine. We waren met 12 volwassenen. Van bij de aankomst werden we verwend zoals nooit eerder gebeurde. Verse melk, lekkere kaasproevertjes, voor iedereen een gratis Trapist van Achel en een uitzicht om u tegen te zeggen. Nergens zag ik zo verzorgde dieren. Van de koeien, tot de ezels, de geiten, konijntjes, de ganzen…Met het weer hadden we de eerste dag minder geluk maar Bert wist dit meteen in te vullen met een bezoek aan de kaasmakerij van de familie:
  Catharinadal. Een familiebedrijf met alleen maar gepassioneerde familieleden. Niet alleen kregen we een zeer boeiende uiteenzetting van de kaasmakerij maar daar bovenop zorgde Carine dat we opnieuw allerlei lekkers konden proeven: naast de kazen, ook de choco, de zelfgemaakte ijs…En wie allergisch was voor koemelk werd op zijn wenken bediend met speciale schapen en geitenrecepten. Ongelooflijk zo’n warm onthaal en allemaal zonder ook maar enige blijk van haast en super vriendelijk. De volgende dag was het weer beter en genoten we per fiets van prachtige landschappen in de buurt.
  Wij komen terug en raden deze boerderij ook aan aan onze kinderen. We zullen nog lang nagenieten van ons kaasweekend op de boerderij.
  Marleen

 4. Zijn juist thuis van een super mooi gezellig leuk weekend met de vrienden.
  Een goed onthaal, , echte gastvrijheid kan je daar vinden, nog zelden meegemaakt.
  Alles tip top in orde
  We komen nog zeker terug
  Mia

 5. Voor de eerste keer een weekje op vakantie op de boerderij van Carine en Bert.
  Onze kinderen vonden het super, niet alleen het voederen van de dieren en het borstelen van de ezels was leuk, ook de rit op de tractor vonden ze geweldig.
  Eerlijkheidshalve moet ik er bij vertellen dat wij er minstens even veel van genoten hebben.
  Het totaalplaatje klopt echt!

  Wij genieten nu nog na van de overheerlijke kazen.

  Carine en Bert bedankt dat wij hebben mogen genieten van jullie gastvrijheid, wij komen zeker terug!

  Vele groetjes

  Dietske, Stijn, Elfrunn, Tjorven en Jorunn
  Tot volgend jaar

 6. Voor de twee keer een weekje op de boerderij en nu met de jongste kleinzoon Charlie. De jongen had een geweldige tijd. Het ontdekken van een boerderij en de daar bijbehorende bezigheden. Het voeren van de dieren en de geboorte van een kalfje meemaken waren voor hem de hoogtepunten. Uiteraard hadden de jonge katjes ook zijn aandacht. De zeer prettige ontvangst door Bert en Carine was het startschot voor een heerlijke week. Bedankt voor alle goede zorgen en tot de volgende keer.
  Groetjes,
  Michelle, Johan en Charlie.

 7. Hoe was de vakantie?
  SUPER!!!!!!!!!!!!! want:
  Boer Bert en Carine zijn super vriendelijk.
  ‘s Morgens de dieren eten geven was toppie.
  Ezels borstelen was toppie.
  Dieren aaien was toppie.
  Alles was toppie.
  Wij komen zeker terug.
  Sturen jullie terug hoe het met de poesjes gaat en met Sally?
  Groetjes
  Babette, Marilou ,Oskar, Astor, Cesar, Evita, Roos, Stan,Flor, julia, Lucka, Olivia en al de ouders.

 8. We zijn nog volop aan het nagenieten van het fantastische lang weekend.

  Onze kinderen hebben genoten van het ‘werken’ op de boerderij, het ritje met de traktor, het bezoek aan de kaasmakerij, de koeien, de geiten, de konijnen, de poesjes, de trampoline, de zandbak, de beek en niet te vergeten de hond Sally. Ze missen haar nu al.

  En wij hebben ook genoten van de perfect uitgeruste huisjes, van de prachtige stille omgeving, van de fietspaden, van onze kinderen die alle vrijheid hadden om de boerderij te ontdekken, van de lekkere kaas,… en van jullie top-gastvrijheid. Met veel geduld vertelde boer Bert allerlei weetjes aan onze ‘stads’kinderen.

  We komen terug.
  Tot de volgende keer:
  Oskar – Olivia – Flor – Marilou – Loucka – Babette – Julia – Roos – Cezar – Astor – Stan – Karolien – Michel – Greet – Anton – Heidi – Stijn – Els – Bart

 9. We hebben genoten van ons weekendje weg. Veel te kort weliswaar. De jongens hebben hen super geamuseerd en het helpen om de koeien, geitjes, kippen eten te geven en mee rijden met de tractor was voor hen het hoogtepunt.
  De huisjes zelf zijn netjes en zeer goed uitgerust, we kwamen niets te kort!
  Er wordt hier door onze oudste zoon nog naverteld over boer Bert!

  Bedankt voor jullie super gastvrijheid !!!!
  We komen zeker nog eens terug ( oa. op vraag van Warre)
  Groetjes
  Frederic, Nele , Warre en Siebe

 10. Net terug van een heel fijn weekend op de Buite hei.
  De appartementen zijn zeer mooi verzorgd en ingericht. Alles is aanwezig. De ijskast lekker gevuld bij aankomst…
  Wow…
  De dieren eten geven, kinderen (3,5,7 jaar) spelen in de zandbak en met de skelters, ezels borstelen, …
  wow…
  Een bezoek aan de kaasmakerij.
  wow…
  Wij zijn nog aan het nagenieten van dit fijne weekend. Eén ding weten we nu al zeker, wij komen nog een keer terug.
  Dit is echt een plaats om tot rust te komen.
  Bert en Carine,
  Jullie hebben er iets heel mooi van gemaakt (de koeien, de appartementen, de kaasmakerij, …). Jullie gastvrijheid is enorm. BEDANKT!
  Tot ziens!
  Tom – Githa – Floor – Nette – Imme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *