Gastenboek

Beste gast,

Graag horen we je commentaar!

56 thoughts on “Gastenboek

 1. Beste Bert en Carine,
  Met een kleine vertraging, maar zeker niet uit het oog verloren: onze allergrootste appreciatie en bedanking voor een heel geslaagde driedaagse op jullie boerderij! Wij (en de kinderen in het bijzonder!) heen het écht ontzettend naar onze zin gehad bij jullie: even weg van alle drukte, puur genieten van de prachtige ongerepte omgeving, en dat alles in de ons welbekende Limburgse sfeer van vriendelijkheid, gezelligheid en gastvrijheid…
  Hartelijk dank dus, wij komen zeker nog eens terug!
  Klara (en mama Annelies), Wim, Eddie en Mon
  PS: Ed heeft een fotootje van poesje ‘Toine’ op zijn kamer hangen en spreekt er nog dagelijks over!

 2. Bert en Carine ,

  Het heeft efkes geduurd maar ik ben mijn belofte niet vergeten : een mooie repliek schrijven over ons verblijf bij jullie . Enkele weken geleden verbleven we een weekje bij jullie om tot rust te komen en lekker te fietsen . Wat was dat een zalige week !!!! We hadden eerst en vooral heel veel geluk met het weer : 7 dagen prachtig , zonnig , perfect fietsweer !!!! Doe daarbij een prachtige omgeving met perfecte fietsinfrastructuur ; een topverblijf bij super toffe mensen , een onthaal om u tegen te zeggen ….. Kortom : het was de beste vakantie sinds jaren !!! Wij komen zonder twijfel terug naar dit mooie appartement in een fantastische streek met super enthousiaste gastheren . We zullen zeker reclame maken voor jullie maar ook niet teveel hé , dat we zelf nog een plaatske hebben om te komen ,hahahaha . Nog eens een oprechte merci voor het onthaal en de leuke deugddoende week bij jullie . We hebben weer vitamientjes om een hele tijd verder te kunnen !!!! Tot de volgende keer ,

  Nadine Corten

 3. Bert en Carine,
  Wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor de fantastische 10-daagse in een van jullie mooie vakantiewoningen op jullie boerderij . We hebben genoten van begin tot einde. De leuke ontvangst met heel wet lekkers in de frigo, de woning heel proper en voorzien van al het nodige. Dit hebben we nog maar zelden meegemaakt. Met de koetjes, geitjes, ezeltjes, konijnen , kippen, honden en zelfs een egeltje en vooral de poesjes valt er heel wat te beleven. De rondleiding in jullie kaasmakerij Catharinadal was boeiend en heel leuk. De proevertjes achteraf waren top! Bert is een heel aangename verteller en heeft steeds tijd om vol passie over de boerderij, kaasmakerij en alles errond te vertellen.
  Onze vakantie was een wandel- en fietsvakantie . De rustige wegen, de brede fietspaden, de schitterend onderhouden fiets- en wandelknooppunten zijn een echt plezier om in jullie prachtige streek te vertoeven.
  Jullie zijn dan ook schitterend gelegen voor fietstochtjes naar de Achelse kluis, Lommel, Peer, Helchteren, Kleine Brogel…..
  Uren wandelen in de bossen, de prachtige natuur, de bloeiende heide, genieten van de rust en de stilte. Zalig gewoon.
  Vooraleer huiswaarts te keren hebben we nog heel wat lekkers in jullie hoevewinkel gekocht . Zo kunnen we nog eventjes nagenieten van het vele lekkers en het vakantiegevoel nog even vasthouden.
  De 10 dagen waren veel te snel voorbij. Nogmaals hartelijk dank voor de warme ontvangst. We gaan nog lang nagenieten van deze vakantie. We komen zeker terug.
  Annick en Chris
  21-09-2020

 4. Hey
  We zijn net terug van een midweek op de Buitehei. We werden fijn ontvangen. Er stond een lekker hapje en drankje klaar. Het huisje was kraaknet, proficiat. We waren maar met ons tweetjes. We genoten van de rust en de stilte. Mijn man liep af en toe eens binnen op de boerderij bij Bert. Ik zag de winkel in zijn ogen. Puur nostalgie voor een boerenzoon. We maakten een mooie fietstocht, wat een prachtige natuur. We gingen met paard en kar naar de prachtig bloeiende heide. We komen zeker terug. Bedankt voor de fijne vakantie.
  Anne-Marie en Cor

 5. Beste Bert en Carine

  We willen jullie bedanken voor de fantastische week bij jullie op de boerderij. We hebben enorm genoten van jullie gastvrijheid, de dieren, de prachtige omgeving en de mooie vakantiewoning. We voelden ons meteen heel welkom. Bedankt ‘boer Bert’ om de kindjes iedere morgen te begeleiden bij het voederen en het verzorgen van de dieren. De kindjes bloeiden deze week helemaal open. Mooi om te zien!

  Bedankt om ons een super vakantie te bezorgen.

  Vele groetjes
  Pieter-Jan, Valerie, Louis en Marie

 6. Beste, hartelijk dank voor de warme ontvangst dit weekend. Ons familieweekendje was super geslaagd, de kinderen hebben genoten van de mooie boerderij, de Achelse buitenlucht en de dieren. De lekkere kaas en melk in de frigo hebben gesmaakt. Ook de rondleiding in de kaasmakerij vonden we super interessant. We komen zeker eens terug! groetjes, familie Snoeck

 7. Bert en Carine,

  Bij deze een dikke merci voor het leuke weekend op de boerderij. Jong en oud hebben met volle teugen genoten.
  Een warme ontvangst, zalige bedden, weidse uitzichten en veel dieren!
  Vooral onze jonge boer Jenthe kan niet stoppen met erover te spreken…. tot een volgende keer!

  Fam. Horsmans

 8. Dag Bert en Carine

  Ook via deze weg willen we jullie bedanken voor de fantastische week! Onze kinderen vonden het verzorgen van de dieren geweldig. Ook wij zijn nog aan het nagenieten met lekkere kaas. We hebben er enorm van genoten en plannen zeker om nog eens terug te komen.

  Groetjes

  Stan, Emke, Koen en Sofie

 9. Beste Carine , Bert en zonen ,

  We zijn net terug van een fantastisch weekend met kinderen en kleinkinderen op jullie prachtige boerderij ! In naam van de ganse familie willen we jullie hartelijk danken voor al hetgeen we bij jullie mochten beleven , tot de geboorte van een kalfje toe ! De gastvrijheid die we bij jullie mochten ervaren is uniek , jullie hebben oog voor jullie gasten , van klein naar groot !
  Het is voor de kleinkinderen een onvergetelijke ervaring geweest , ze willen dadelijk terugkomen en wij ook .
  We hebben net nog genoten van de lekkere kaasbereidingen die we uit jullie winkel meebrachten . Spijtig dat de afstand Blanden – Achel zo ver is , anders stond ik elke week in jullie winkel .
  We wensen jullie nog veel succes , hopen van nog eens te kunnen langskomen en sturen jullie alvast een ” gouden medaille ” !
  Heel veel lieve groeten van ons allemaal .
  Familie Marien

 10. Beste Bert & Carine
  Wij kwamen vorige week logeren op de boerderij….wat een zalige belevenis! We hebben genoten van het begin tot het einde: de leuke ontvangst met lokale hapjes en drankjes, een mooi appartement voorzien van alle comfort, een leuk terras met zicht op de omgeving, de beestjes op de boerderij, de rondleiding door Bert bij kaasmakerij Catharinadal…..
  Wij vonden het de ideale uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen. We zijn met spijt terug naar huis vertrokken maar komen zeker nog terug!
  Groetjes
  Anja & Valery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *